Samenwerking tussen Elite Reklaam en radio Zoe FM

Samenwerking tussen Elite Reklaam en radio Zoe FM

SCHILDE – Elite Reklaam en Radio Zoe FM gaan nauw samenwerken. Dat hebben beide bedrijven zopas bekendgemaakt. Met deze samenwerking wordt de knowhow en de mediaervaring van twee regionale spelers samengebracht. De synergie zet in op een combinatie van beeld en geluid die gebundeld zal worden in onder andere allerlei digitale toepassingen en traditionele media.

Elite Reklaam bestaat 65 jaar en is met 350.000 exemplaren in 60 gemeenten het grootste en bekendste reclamemagazine in de Antwerpse regio. Omega, de moedermaatschappij van Radio Zoe FM is inmiddels ruim 40 jaar actief in hetzelfde regionale werkveld. “Dat deze twee partijen elkaar vinden, is niet helemaal onbegrijpelijk”. Dat zegt Manuel Stuyts, zaakvoerder van Elite Reklaam. “De beide media bundelen een pak ervaring die in het voordeel van lezers, luisteraars en adverteerders speelt”.
“Klopt helemaal” aldus Diederik Van Der Veken van Radio Zoe. Door deze stap zijn we helemaal klaar voor de toekomst en kunnen we accuraat inspelen op het snel veranderende medialandschap. Bovendien werd zopas door minister Dalle een vergunning afgeleverd om de komende 3 jaar op DAB+ uit te zenden. Dat geeft, naast de traditionele FM frequenties en streams, extra luistercomfort”.
De synergie tussen beide partijen zal de komende maanden verder actief uitgerold worden.

ER

27/01/2023 09:55

author avatar
Elite Reklaam