Werken aan brugvoegen in Oelegem.

Werken aan brugvoegen in Oelegem.

OELEGEM – Vanaf zaterdag 21 oktober vervangt het Agentschap Wegen en Verkeer vier brugvoegen op de E34 ter hoogte van complex Oelegem. De werkzaamheden verlopen in vier fases. De oprit richting Antwerpen is doorlopend afgesloten. Doorgaand verkeer op de E34 blijft mogelijk in de beide richtingen via versmalde rijstroken.

Bedoeling is om de werken tegen eind november af te ronden. Er geldt een snelheidsbeperking van 70 kilometer per uur. Tijdens de eerste en tweede fase werkt de aannemer richting Antwerpen.
Van zaterdag 21 tot vrijdag 27 oktober zijn de twee rijstroken en de busbaan ingenomen als werfzone. Het verkeer passeert over de invoegstrook en de pechstrook.
Van vrijdag 27 oktober tot woensdag 8 november werkt de aannemer vervolgens aan de voeg ter hoogte van de busbaan, invoeg- en pechstrook. Het verkeer passeert dan versmald via de gebruikelijke rijstroken. De oprit richting Antwerpen is doorlopend afgesloten. Er geldt een omleiding via complex Zoersel. Tijdens de derde en vierde fase zijn de voegen richting Turnhout aan de beurt.
Van woensdag 8 tot woensdag 15 november zijn de twee rijstroken afgesloten. Het verkeer passeert over de pechstrook en via een doorsteek op de linkerrijstrook richting Antwerpen.
Van woensdag 15 tot en met donderdag 23 november wordt er gewerkt op de rechtse rijstrook en de pechstrook. De afrit richting Turnhout is dan afgesloten. Omrijden kan via complex Zoersel. De oprit richting Antwerpen blijft ook tijdens fase drie en vier doorlopend afgesloten. De oprit richting Turnhout is steeds bereikbaar.

ER

17/10/2023 06:20

author avatar
Elite Reklaam